м. Львів, вул. Озаркевича 4, офіс 1 (3 поверх)

тел.: +38 (032) 23 67 111; +38 (096) 295-11-02

e-mail: info@inneti.com

Досягайте вершин разом з нами!

Саме такі Непомітні Магніти успіху використовують Великі люди

Знаєте, яка головна відмінність між успішними людьми і тими, які вічно наздоганяють?

І це не стартові позиції (капітал, родичі або мiсто народження). Це не удача й навіть не кількість вкладеної праці (хоча це все важливо – але це не головне).

Головна відмінність в голові і в думках. Так, так – саме це визначає вже все інше. Відчуття себе успішним ще до того, як успіх приходить «в реальності».

І вже від цієї проникаючої думки – вираження себе в дрібницях і деталях як ВЖЕ успішної людини. У всьому, від дрібниць до вчинків. Тому що думки матеріалізуються.

З дрібниць народжується все …

Всі знають приказку: «не суди книгу по обкладинці». Але, чорт забирай, ми беремо і судимо. І нічого не можемо з цим зробити, навіть якщо хочемо.

Ми зустрічаємо людей по одягу і тому, чи відповідає він місцю і часу. Ми спочатку дивимося на зовнішні атрибути: машину, костюм, годинник і запонки, портфель і ручку, якою підписують чек. І …

Складаємо перше враження.

На це потрібні секунди і значно більше часу в спілкуванні, щоб змінити це перше, інтуїтивне враження.

Помри, але тримай фасон

Всі ці атрибути – це всього лише атрибути. Але саме ВОНИ багато в чому визначають ТЕ, як ми себе відчуваємо: на гребені хвилі або десь скраю, біля узбіччя. А це відчуття вже вирішує практично все.

Згадайте, як Ви себе відчуваєте, коли вдягаєте свій найкращий костюм, швейцарський годинник, дістаєте золоту кредитку, підписуєте чек стильною, фірмовою ручкою?

Ви відчуваєте себе «кращим за всіх» і ця впевненість передається людям. Чи не тому саме так ми готуємося до важливих зустрічей і подій?

І погодьтеся, якби до Вас прийшла людина на бізнес-зустріч в пошарпаному костюмі, вицвілій сорочці, візитками за три копійки і такою ж ручкою писав Вам свій телефон на ній … Ви б ні за що не повірили в Ваш спільний успіх.

Так, контракт на мільйон доларів можна підписати ручкою і за долар.

Але, правда в ТЕ, що контракти на мільйони підписуються зовсім ІНШИМИ ручками.

А чим підписуєте свої найважливіші документи Ви?

Ручка «New Level» від Parker

Тонка деталь успішного бізнесу

* ТЕ, що показує стиль успішного бізнесмена

* Необхідна деталь ділової людини

* Ім’я, яке говорить саме за себе … І про його власника

* Бездоганна, гарантована якість з 120-річною історією

* Ковпачок підвищеної надійності Safety Cap

* Чорнило власного виробництва «Quink» – легко змиваються з одягу і рук, навіть якщо Ви забруднилися

* Ручки, якими підписувалися доленосні рішення минулого століття: Д. Ейзенхауер підписував пакт капітуляції Німеччини і Японії саме Parker-ом.

Згадайте, як в найпотрібніший момент, коли треба щось записати, а Ваша ручка відмовляється це робити. Гарячкові швидкі рухи туди-сюди по паперу та непристойні вирази в голові або навіть вголос.

Все це в минулому.

Тому що, «New Level» від Parker Вас не підведе. А якщо (у зв’язку з магнітною бурею, чи ще чимось страшним) це трапиться хоча б раз поки вона буде у Вас, або за перші три місяці Ви не отримаєте десять компліментів з приводу Вашої нової стильної ручки – я поверну Вам її вартість удвічі.

Але це ще не все.

Разом з ручкою «New Level» від Parker Ви отримаєте у подарунок:

1. Фірмову підставку для ручки на робочий стіл

2. Ще один запасний «рідний» стрижень

3. GOLD карту Visa від партнера Приватбанк

4. Подарунковий сертифікат на 200 грн в магазин «Бізнес стиль» – портфелі, папки, гаманці і візитниці елітних торгових марок.

І все це всього за 247 грн.

Це нова модель ручки від Parker і тому пропозиція діє тільки на 500 комплектів (скільки продано, важко сказати, але один комплект зарезервований спеціально для Вас на Три Дня).

Так що замовляйте свою ручку «New Level» від Parker за телефоном (044) 488-88-88 прямо Зараз. І вже завтра кур’єр привезе Вам в офіс найновішу ручку від Parker «New Level» плюс всі чотири подарунки.

Джакомо Пуччіні написав ручкою Parker свою знамениту оперу «Богема». Сер Артур Конан-Дойль, автор знаменитих історій з Бейкер-стріт, писав якось лордові Моулсуорту, члену ради директорів «Parker Pen Company”, що в ручці Parker Duofold він, нарешті, зустрів споріднену душу.

Стати частиною великої історії, і хто знає, можливо, саме Ви додасте в неї свою сторінку.

 

P.S. Відразу після продажу 500 промо комплектів, ця нова ручка коштуватиме 420 грн без жодних подарунків. Мені б дійсно хотілося, щоб Ви стали частиною історії Parker і поповнили її свій історією успіху. Тому Ваша ручка «New Level» і всі чотири подарунки недоторканна три дні. Отримайте свій магніт великого успіху, телефонуйте (044) 488-88-88.



Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *