м. Львів, вул. Озаркевича 4, офіс 1 (3 поверх)

тел.: +38 (032) 23 67 111; +38 (096) 295-11-02

e-mail: info@inneti.com

Досягайте вершин разом з нами!

Бізнес в інтернеті

Чи варто створювати бізнес в інтернеті? Як створити власний бізнес в інтернеті? Ці питання заставляють задуматись, як бізнесмена-початківця, так і вже досвідченого бізнесмена. Вже сьогодні варто задуматись, як заробляти в інтернеті або через інтернет, бо через якийсь час більшість продаж, консультацій та взагалі комунікацій будуть проходити через інтернет. Ви будете або в сідлі або за ним.

Великий мільярдер Біл Гейтс сказав: “У 21 столітті будуть існувати два види підприємців та бізнесменів, ті, які роблять бізнес в інтернет, і ті, хто вийшов з бізнесу.”

Власник одного з найбільш популярних блогів Buzzmachine.com, Джеф Джарвіс сказав: “Світ змінюється радикально і назавжди. Стерті географічні кордони, бізнес ведеться на безмежних просторах Інтернету. Залишився тільки один бар’єр, – мова на якому ми говоримо, але скоро і цей бар’єр упаде!”

Якщо Ви вже маєте власний бізнес – то Вам обов”язково варто відкрити представництво його в інтернеті. Вже зараз людина не хоче виходити з дому і шукати щось в магазинах, а хоче знайти спочатку в інтернеті і тільки тоді вирушати в магазин. Хоча й інколи взагалі не має такого бажання і робить замовлення продукту в інтернеті.

Якщо Ви ще не почали свого бізнесу і шукаєте бізнес-ідеї – зверніть увагу на Інтернет. Сьогодні вже варто подивитися і розібратись, що таке інтернет бізнес, які існують ідеї по створенню бізнесу в інтернеті і можливо почніть робити його вже зараз. Через 3-6 місяців, Ви вже б змогли зробити впевнений Стартап, а через рік Ви будете себе хвалити за те, що вистачило мудрості почати бізнес в інтернет саме зараз. Якщо ж зараз не почнете робити свій бізнес в інтернет або хоча б розбиратися в цьому, через рік Ви будете себе картати за лінь, недалекоглядність і втрачені можливості!

Ви можете завжди звернутись до нас за платною консультацією по створенню бізнесу в інтернеті. Компанія ІННЕТІ – спеціаліст зі створення бізнесу в ітернеті!

Додатково для Вас і Вашого бізнесу – Ви можете пройти навчальний курс “Інтернет-маркетинг” у місті Львові



Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *