м. Львів, вул. Озаркевича 4, офіс 1 (3 поверх)

тел.: +38 (032) 23 67 111; +38 (096) 295-11-02

e-mail: info@inneti.com

Досягайте вершин разом з нами!

Створення сайту у м. Львів

Ми швидко та якісно створимо сайт для Вашої компанії.

Маємо досвід з створення від маленьких сайтів до інтернет- магазинів , та інтернет порталів

Вам буде цікаво:

Пропонуємо свої послуги зі створення сайту у Львові, Львівській області, Західній Україні, та по всій Україні.

 

Процес створення інтернет-сайту не потребує фізичної присутності замовника поруч з виконавцем, тому навіть якщо Ви знаходитесь у м. Львів, то Вам зовсім не обов”язково виходити з свого офісу.

За допомогою сучасних засобів зв”язку, таких як телефон, електронна пошта та скайп, ми можемо швидко вислухати всі Ваші побажання щодо Вашого майбутнього ВЕБ-сайту при потребі провести відео-конференцію і негайно приступити до розробки Вашого інтернет-сайту.

Наші спеціалісти допоможуть Вам створити власний успішний інтернет-сайт для Вашого бізнесу і це зробить Ваш бізнес ще успішнішим.

Окрім створення сайту компанії Вам необхідно буде його підтримувати, публікуючи на ньому новини про діяльність компанії (нові клієнти, успішно здані об”єкти, нову продукцію, яка надійшла у продаж, участь у виставках, нові види послуг).

Бажано, щоб Ви стимулювали своїх клієнтів бонусами і подарунками, у разі якщо вони у себе на сайті розміщуватимуть новини про те, що скористались Вашими послугами, весь цей комплекс заходів підвищуватиме популярність та значення сайту Вашої компанії.

Якщо у Вас немає часу на оновлення веб-сайту Вашої компанії, то рекомендуємо Вам замовити послугу “Підтримка веб-сайту” у нашої компанії

Для просування та реклами Вашого сайту ефективним може бути використання сервісу Google AdWords. Прочитайте Як користуватись Google AdWords у нас на сайті.



Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *