м. Львів, вул. Озаркевича 4, офіс 1 (3 поверх)

тел.: +38 (032) 23 67 111; +38 (096) 295-11-02

e-mail: info@inneti.com

Досягайте вершин разом з нами!

Навіщо потрібен сайт

Більше десяти мільйонів українців є користувачами мережі Інтернет, а це означає, що всі платоспроможне населення України, в першу чергу, використовує всесвітню павутину для пошуку інформації, товарів і послуг, відгуків та рецензій (найчастіше на основі яких і формується враження про товар або послугу). І це ще не межа! Кількість користувачів Інтернет в Україні постійно зростає.

Цей факт дає нові можливості для просування товарів або послуг. Подавши інформацію в правильному місці і в правильній формі, можна не тільки значно підвищити лояльність наявних клієнтів, а й отримати солідний приплив нових клієнтів (все залежить від масштабів проведеної кампанії).

У зв’язку з величезною швидкістю росту чисельності Інтернет-користувачів сьогодні компанії, які не мають свого персонального сайту, втрачають значний відсоток потенційних клієнтів та споживачів послуг. Для розвитку бізнесу в сучасних умовах головним критерієм є доступність. Компанія “Іннеті інновації”  пропонує Вам повний комплекс професійних послуг в мережі Інтернет, таких як створення сайту, його супровід, пошукова розкрутка та Інтернет-реклама.

Відкрийте новий ринок для ведення свого бізнесу.

Ми забезпечуємо створення сайту для корпоративних клієнтів, створення Інтернет-магазину, створення сайту-візитки або інформаційного сайту високого ступеня складності. Створення сайту гарантує, що Ви отримаєте якісний інформаційний ресурс, на якому зможете розмістити детальну інформацію про власний бізнес, послуги і товари, а також контактні дані. У нове століття найсильнішої конкуренції і глобалізації створення сайту забезпечить не тільки величезний приплив нових клієнтів і покупців, а й нових партнерів для успішного розвитку і розширення бізнесу.

У свою чергу “Іннеті інновації” гарантує не тільки створення сайту, але і професійне, грамотне і оригінальне дизайнерське оформлення. Приваблива, доступна і зрозуміла сторінка в мережі Інтернет – це не тільки зростання попиту споживачів і приваблива Інтернет-реклама, створення сайту від РВ Студія забезпечить підвищення іміджу та створення особи компанії в Інтернеті.

Завдяки величезним можливостям Інтернет-реклама на сьогоднішній день вважається не тільки найефективнішим просуванням товарів і послуг, а досить сильним двигуном розвитку бізнесу. У першу чергу слід продумати рекламну кампанію, і Інтернет-реклама досить швидко здатна збільшити обсяги продажів. Особливості світової павутини дозволяють не обмежуватися часом, географічною та територіальною приналежністю. Інтернет-реклама в будь-який час доби приведе клієнтів на Ваш сайт. Крім того, Інтернет- реклама досить швидко залучить потенційних покупців на сайт Вашої компанії з інших Інтернет-ресурсів.

Ми пропонуємо розміщення Вашої реклами на кращих Інтернет-майданчиках. Ми підберемо найбільш вигідний варіант проведення кампанії, що відповідають запланованому бюджету. Інтернет-реклама включає в себе контекстну рекламу та рекламу в пошукових системах, банерну рекламу та рекламу на тематичних майданчиках. Ми подбаємо, щоб Інтернет-реклама давала максимальні результати при мінімальних грошових витратах. З нами Ви також заощадите свій час – ми забезпечуємо відстеження, коригування, зміни текстів оголошень, тому Інтернет-реклама буде приносити відмінні результати протягом всієї рекламної компанії.

Скористайтеся чудовими можливостями збільшити прибуток власної справи. Ми пропонуємо комфортні умови і відмінний результат. Створення сайту, його оптимізація, розкрутка та Інтернет-реклама допоможуть підняти Ваш бізнес на абсолютно новий рівень. Ви давно намагаєтеся підкорити Інтернет- простір, зробити бренд впізнаваним і популярним? Оптимізація та Інтернет-реклама від компанії “Іннеті інновації” зробить Вашу Інтернет-сторінку ефективним сайтом, який щодня буде залучати все нових і нових клієнтів.



Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *