м. Львів, вул. Озаркевича 4, офіс 1 (3 поверх)

тел.: +38 (032) 23 67 111; +38 (096) 295-11-02

e-mail: info@inneti.com

Досягайте вершин разом з нами!

IT-аутсорсинг вигідний

Чи IT-аутсорсинг це вигідно?

Якщо ви думаєте як підвищити ефективність компанії за рахунок оперативного отримання інформації з різних IT-систем, або хочете заощадити ваш час і час ваших співробітників, не турбуючись про кваліфікацію системного адміністратора, проблеми локальної мережі та налаштування серверів, або ж зробити прозорішим комп’ютерну інфраструктуру компанії, то Вам необхідно скористатись послугами ІТ-аутсорсингу.

IT аутсорсинг. Надійність і якість.

– Компанія, що надає послуги ІТ аутсорсингу, несе юридичну відповідальність за виконання угоди про рівень сервісу (Service Level Agreement, SLA).
– У договорі на ІТ аутсорсинг (SLA) розписані регламенти обслуговування, які неможливо настільки ж чітко обумовити з внутрішнім виконавцем.
– У разі хвороби або непередбачених обставин штатний співробітник компанії може не з’явитися на роботі, а аутсорсингова компанія надає заданий рівень ІТ сервісу незалежно від таких обставин (у разі «оренди фахівця» і необхідності знаходження його у Вас в офісі, компанія знайде заміну).
– Штатний Співробітник компанії може звільнитися з непередбачуваними наслідками. У разі звільнення свого фахівця аутсорсингова обслуговуюча компанія може провести заміну безболісно для Замовника (наявність SLA, паспорта Клієнта, бази знань, історії заявок).

IT аутсорсинг. Досвід і кваліфікація фахівців.

– Сумарний досвід і знання співробітників компанії, що надає послуги ІТ аутсорсингу, забезпечують більшу ефективність роботи, ніж зусилля окремих співробітників замовника.
– Кваліфікація фахівців ІТ компанії підтверджена ІТ тестами і сертифікатами.
– У компанії, що надає ІТ сервіси, багато фахівців зі знаннями в різних предметних областях, досвідом використання різних продуктів.

IT аутсорсинг. Економія витрат.

– Вигоди ІТ-аутсорсінгу при укладенні договору на ІТ аутсорсинг, Ви не несете витрат на управління фахівцями.
– При укладанні договору на ІТ аутсорсинг, Ви не несете додаткових витрат за оренду. Також, Ви не платите податки за співробітників.
– У компанії, що надає ІТ сервіси, чітко прописані регламенти, завдяки чому ККД запрошеного співробітника в кілька разів більше в порівнянні з внутрішнім виконавцем.

IT аутсорсинг. Прозорість і керованість.

– При укладанні договору на ІТ аутсорсинг ведеться облік завдань і термінів їх виконання. Звітність надається Замовнику.
– Повне надання звітності.
– Відповідно до договору на ІТ аутсорсинг і угодою про рівень сервісу (SLA), виконуються лише узгоджені заявки в строго відведений термін.
– Компанія, що надає послуги ІТ аутсорсингу, веде облік часу співробітників обслуговуючої компанії, а значить і Ваших витрат.
– Аутсорсингова компанія реалізує сучасні механізми обліку та контролю. Ви отримуєте доступ до даних механізмів, що забезпечує чітке розуміння виконуваних робіт, термінів, пріоритетів.
– У компанії, що надає сервіс ІТ аутсорсингу, впроваджені системи бонусів і штрафів, а отже, співробітники більш старанні.
– Співробітники аутсорсингової компанії більшою мірою мотивовані, тому що мають чіткі перспективи зростання; визначена система премій.

IT аутсорсинг. Різноманітність послуг.

– Різноманітність услугСпектр послуг, що надається при укладенні договору на ІТ аутсорсинг, завжди ширше можливостей однієї людини і навіть невеликої групи людей.
– Компанія, що надає ІТ сервіси, може взяти на себе вирішення організаційних питань при взаємодії з іншими компаніями в області IT (менеджери зроблять це краще, ніж системний адміністратор).
– Аутсорсингова ІТ компанія може взяти на себе врегулювання тих питань, які окремий співробітник або не зможе вирішити самостійно, або вирішить погано або неефективно (наприклад, транспортування обладнання і т.д.).

IT аутсорсинг. Ефективність.

– Рішення концептуальних питань (IP телефонія, Портальні рішення і т.д.).
– Компанія, що надає послуги ІТ аутсорсингу, здійснює свою діяльність відповідно до стандартів ITSM.
– Виконання проектів відповідно до проектного підходом (IT Аудит, підготовка документації).
– Дозвіл проблемних ситуацій.
– Більше вигідну взаємодію з іншими компаніями: аутсорсингова ІТ-компанія є захисником інтересів Замовника при роботі зі сторонніми організаціями.

IT аутсорсинг. Масштабованість.

– Обсяг наданих послуг росте разом з Вашим бізнесом (ТОВ “Іннеті інновації” пропонує рішення як для малого бізнесу, так для холдингів і груп компаній).
– Можливість виконання разових робіт – проектів з побудови IT інфраструктури, підбору устаткування і т.д. без необхідності пошуку тимчасових додаткових ресурсів.

IT аутсорсинг. Гнучкість.

– Набір послуг при укладанні договору на ІТ аутсорсинг може гнучко змінюватися за бажанням сторін; внутрішній виконавець далеко не завжди здатний надати таку можливість. Наприклад, для наших клієнтів нами були розроблені спеціальні тарифи.

На відміну від звичного технічного обслуговування комп’ютерів, ІТ-аутсорсинг від компанії ТОВ “Іннеті інновації” здійснюється відповідно до кращої міжнародної практики в цій галузі – стандартами ITSM. Ми надаємо послуги IT-аутсорсингу у м. Львів та в інших містах України.



Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *