м. Львів, вул. Озаркевича 4, офіс 1 (3 поверх)

тел.: +38 (032) 23 67 111; +38 (096) 295-11-02

e-mail: info@inneti.com

Досягайте вершин разом з нами!

Впровадження SAP, ERP систем

Впровадження та встановлення SAP, ERP систем

Купити SAP дуже просто, набагато складніше – змусити його працювати! Компанія ТОВ “Іннеті інновації” надає  інформаційно-консультаційні послуги у галузі ведення розробок, проектного впровадження і підтримки використання програмних продуктів лінійки SAP.

SAP-система – інтегрована автоматизована система управління.
SAP-системи допомагають компаніям по всьому світу вдосконалювати взаємини зі своїми клієнтами, розширювати діяльність з партнерами і збільшувати ефективність діяльності компаній у всіх сферах.

SAP ERP
Для успішної роботи підприємства завжди потрібно мати достовірну і повну інформацію, аналіз якої дозволяє швидко реагувати на зміни ринку. Впровадження SAP ERP системи забезпечує можливість надання такої інформації. Система SAP ERP забезпечує здійснення контролю за всіма напрямками діяльності компанії та формування бази для прийняття рішень.
ERP-система (від англ. Enterprise Resource Planning System – система планування ресурсів підприємства) – призначена для автоматизації контролю та планування всіх ресурсів, які застосовуються на підприємстві. ERP-системи охоплюють всі важливі процеси діяльності компанії.
Мета впровадження ERP – системи полягає у налагодженні взаємозв’язків між усіма відділами і створенні єдиного інформаційного сховища, що містить всю потрібну інформацію про компанію, її послуги, продукцію і роботі всіх відділів.
ERP-рішення призначені для автоматизації бізнес-процесів як середніх і малих компаній, так і великих галузевих підприємств сфери торгівлі, виробництва та послуг.
Впровадження ERP – систем дає можливість застосовувати одну інтегровану програму замість декількох різних. За допомогою ERP-системи можливо управляти обробкою, логістикою, доставкою, виставлянням рахунків, бухгалтерським обліком і пр.

SAP BI
Система SAP BI – забезпечує логічний взаємозв’язок інформації з різних економічних програм. Рішення призначене для об’єднання даних з різних оперативних систем, надання єдиного аналітичного інструментарію та автоматизації підготовки звітності компанії для користувачів системи.

SAP CRM
Система SAP CRM дозволяє об’єднувати співробітників, партнерів, процеси компанії в рамках циклу взаємодії з клієнтами. Рішення надає засоби для виконання перевірки доступності ресурсів в реальному часі, управління договорами. Впровадження SAP CRM системи дозволяє пропонувати клієнтам підтримку по самим різним каналам зв’язку: через центр взаємодії з клієнтами, за допомогою Інтернет-додатків, шляхом обслуговування та виконання робіт у клієнтів.

SAP XI
SAP XI – система служить для об’єднання на одній платформі різних джерел даних. Система містить правила перетворення даних для коректної їх трансформації при передачі від джерела до приймача.



Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *